020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Winkelwagen

Fermacell vloeren

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Fermacell vloeren

Fermacell vloeren 

Fermacell vloeren zijn dé perfecte ondervloeren tegen contactgeluid. Dankzij de zwevende ondervloer heeft u niet langer overlast van contact- en luchtgeluid. Dat maakt Fermacell vloeren een van de meest comfortabele vloeren in ons assortiment. Tevens zijn Fermacell vloeren zeer veilig: ze zijn brandwerend en hebben hoge isolatie-eigenschappen. Voor de beste Fermacell vloeren kunt u terecht bij PlafondPlaza.

Fermacell vloeren tegen de beste prijs 

De Fermacell vloeren van PlafondPlaza zijn van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij leveren Fermacell vloeren voor iedere ruimte in uw woning. De beste vloer voor een begane grond is bijvoorbeeld anders dan voor uw zolder. In een vloer met vloerverwarming heeft u een dikkere vloer nodig. Dit zal vaker voorkomen op de begane grond. Maakt u dan de keuze voor een 2e22 of 2e33 Fermacell vloer. Fermacell vloeren die optimaal isoleren zijn de 2e13 en 2e14 met een EPS-isolatielaag. Deze zijn dan ook goed te gebruiken voor iedere gewenste woninglaag om uw huis goed te isoleren, wat u uiteindelijk in uw totale kosten zal schelen. Natuurlijk kunnen de bekendste Fermacell vloeren niet in ons assortiment ontbreken. Daarom vindt u ook de Fermacell 2e32 bij PlafondPlaza. Wij bieden u altijd een passende optie voor uw wensen betreffende uw ondervloer.

Geen geluidsoverlast meer 

Met Fermacell vloeren heeft u niet langer overlast van contact- en luchtgeluid. Het verschil tussen contact- en luchtgeluid is dat contactgeluid ontstaat via een oppervlak, de vloer in dit geval. Luchtgeluid wordt geleid via de lucht. Wanneer u bijvoorbeeld met hoge hakken op de vloer loopt, veroorzaakt dit zowel contact- als luchtgeluid. Het geluid verspreidt zich zowel via de vloer (en de muren) als via de lucht. Fermacell vloeren gaan beide vormen van geluidsverspreiding tegen. Dankzij de zachte onderlaag van de vloeren zijn Fermacell vloeren ook nog eens zogezegd ‘verend’, wat ze zo comfortabel maakt om op te lopen.

Fermacell vloeren van PlafondPlaza

PlafondPlaza levert een ruim assortiment Fermacell vloeren. Plaatst u voor 12:00 uur een bestelling binnen Nederland? Dan bezorgen wij uw producten de volgende werkdag, mits deze voorradig zijn. Zo kunt u snel aan de slag met uw klusproject. Het is ook mogelijk om de bestelde producten door ons te laten monteren. Onze specialisten gaan zorgvuldig en met de juiste expertise te werk om een prachtig resultaat te kunnen garanderen. Heeft u nog vragen over onze Fermacell vloeren of andere producten van PlafondPlaza? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.