020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Winkelwagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

LED plafondplaten

Bent u op zoek naar LED plafondplaten die perfect aansluiten op uw ruimte of pand? Professionele systeemplafonds laten uw kantoorpand, werkplaats of woning er deskundig en strak uitzien. Plafondplaza heeft een ruim aanbod aan diverse systeemplafonds, waar verschillende LED plafondplaten perfect op aansluiten. Op deze manier bieden wij voor iedere ruimte een passende oplossing in tal van kleuren, merken en kwaliteitsklassen.

Waarom LED plafondplaten?

Plafondplaten worden gebruikt om een systeemplafond samen te stellen. Op deze manier wordt er een vrij toegankelijke ruimte tussen het systeemplafond en het originele plafond gecreëerd. De plafondplaten zorgen voor een mooie afwerking en geven zo voldoende ruimte aan bovenliggende leidingen, zoals ventilatie, verwarming en elektriciteit. De 'gewone' plafondplaten kunnen afgewisseld worden met LED plafondplaten. LED plafondplaten verlichten de ruimte gelijkmatig van bovenaf, zodat u geen tot weinig extra verlichting nodig heeft. Het voordeel is dat u geen verlichting achteraf aan het plafond hoeft te bevestigen, omdat de LED plafondplaten al als verlichting dienen. Plafondplaza heeft verschillende LED plafondplaten in haar assortiment, waaronder design LED plafondplaten. De waterdichte LED plafondplaten zijn ideaal voor bijvoorbeeld de verlichting van douches in kleedruimten bij sportverenigingen. Tevens worden deze platen vaak gebruikt in hygiënische ruimtes waar vaak wordt schoongemaakt. De design LED plafondplaten zijn perfect voor zowel op kantoor als thuis. Ze zijn in hoogte verstelbaar en kunnen zowel directe als indirecte verlichting leveren.

Lichtopbrengst LED plafondplaten

Eén van onze populairste LED plafondplaten is de LED grill met warmwit licht. Dit professionele LED paneel is 60x60 mm en heeft een vermogen van maar liefst 36 watt. Hiermee heeft dit paneel een zeer hoge lichtopbrengst per watt. Het paneel is voornamelijk geschikt voor grote kantoren, overheidsaanbestedingen en bijvoorbeeld tekenkamers. De LED grill is fraai afgewerkt met een mat wit frame. LED plafondplaten zijn niet alleen zeer energiezuinig, maar ook onderhoudsvriendelijke en flikkervrij. Tevens is het mogelijk om deze LED plafondplaten dimbaar te maken. Hiervoor heeft u een LED Driver nodig die de plafondplaat dimbaar maakt. Op deze dimmer kunnen maar liefst 10 LED plafondplaten tegelijk worden aangesloten. Op deze manier maakt u in een keer uw gehele pakket compleet!

LED plafondplaten van Plafondplaza

Plafondplaza is gespecialiseerd in het leveren en monteren van LED plafondplaten en systeemplafonds. Wij zorgen voor een vakkundige montage in uw pand, met het best mogelijk eindresultaat. U kunt hierboven ons aanbod bekijken. Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag en staan u direct te woord!