020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Winkelwagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wolkenplafond panelen

Wilt u meer sfeer creëren in uw ruimte? Wilt u speels omspringen met uw LED verlichtingspanelen? Dan zijn de wolkenplafond panelen van Plafondplaza een ideale oplossing. Door onze wolkenplafond panelen verandert u de sfeer in uw kantoor, horecagelegenheid of wachtkamer direct. 

Wat zijn wolkenplafond panelen?

Wolkenplafond panelen zijn 'panelen' die u plaatst over uw LED verlichtingspanelen. Het wolkenplafond paneel is een fotopaneel met lucht en wolken erop. Deze wordt verlicht door de LED verlichtingspanelen die u al heeft. Bij Plafondplaza hebben wij wolkenplafond panelen van 59,5 cm bij 59,5 cm. Deze zijn op maat voor onze LED panelen van 60 bij 60 cm.

Waarom wolkenplafond panelen?

Wolkenplafond panelen laten een bepaalde beleving en sfeer achter. Lucht en wolken werken rustgevend, wat in bepaalde situaties positief werkt op de gemoedstoestand van mensen. Wolkenplafond panelen zijn perfect voor bijvoorbeeld wachtkamers. Mensen vinden doktersafspraken en tandartsafspraken nooit het prettigst. Door wachtkamers aan te kleden met wolkenplafond panelen kunt u de stress bij uw patiënten wegnemen. 

Ook in kantoren zijn wolkenplafond panelen zeer nuttig. U kunt een goede indruk achterlaten op (potentiële) klanten, maar ook uw collega's hebben er profijt van. Door de beleving en de sfeer is de werkomgeving net even iets beter dan zonder de wolkenplafond panelen. 

LED verlichtingspanelen voor wolkenplafond panelen

Om de wolkenplafond panelen goed te verlichten, zijn de juiste LED verlichtingspanelen noodzakelijk. Bij Plafondplaza hebben wij verschillende LED verlichtingspanelen met de afmetingen 60x60 cm. Onze wolkenplafond panelen zijn geschikt voor de LED verlichtingspanelen met 5000 kelvin en 6000 kelvin verlichting. Dit zorgt voor de optimale beleving en sfeer in uw ruimte.

Wolkenplafond panelen en meer bij Plafondplaza

U kunt niet alleen voor wolkenplafond panelen terecht bij Plafondplaza. Ook LED verlichtingspanelen, plafondplaten en vloerplaten hebben wij in ons assortiment. Heeft u vragen over onze wolkenplafond panelen of over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.