020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Winkelwagen
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Led strips wint steeds meer populariteit vanwege de vele toepassingsmogelijkheden. Met traditionele lampen waren de mogelijkheden beperkt, bovendien zijn deze energieverspillend. Met de komst van led strips zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt te noemen en bovendien zeer zuinig.

Wij hebben vele maten en soorten led strips in ons ruime assortiment. Een aantal eigenschappen zijn belangrijk bij het maken van de juiste keuze. De led strips worden in 2 hoofdcategorieën verdeeld:

- Enkelkleurige led strip, zoals warm witte led strip, koud witte led strip of een strip in een andere kleur.

- Multicolor led strips. Bij deze led strips is het mogelijk om de led strip in verschillende kleuren te zetten.

Een ander belangrijk eigenschap van led strips is de mate van bestendigheid tegen externe factoren zoals stof, vocht, stoten.

Deze eigenschappen worden verdeeld in 3 hoofdcategorieën:

- IP20, niet waterdicht, geschikt voor bijvoorbeeld in combinatie met aluminium profielen, op droge plekken die stof en stootvrij zijn. Toepassingsmogelijkheden: plafond, koofverlichting, nis verlichting, meubelverlichting, gebruik in apparaten en vele andere mogelijkheden

- IP65, spatwaterdicht, geschikt voor plekken die in aanraking kunnen komen met vocht, stof of kleine stoten. Deze strips zijn naast de bovengenoemde mogelijkheden ook toepasbaar in de keuken, toilet, badkamer of zelfs buiten onder een afdekking. Dankzij de siliconen laag zijn deze led strips makkelijk schoon te vegen met bijvoorbeeld een doek.

- IP68, volledig waterdicht, geschikt voor zeer vochtige omgevingen zoals in het bad, keuken, aquarium, vijver zwembad. Deze strips werken zelfs wanneer het volledig onder water staat.