020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Winkelwagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

TL armaturen

TL armaturen zijn een goedkope oplossing voor binnenverlichting. Kantoren, schuren en garages zijn goed te verlichten met TL armaturen. De verlichting bestelt u eenvoudig online bij Plafondplaza. De TL armaturen worden zorgvuldig verpakt en veelal binnen 24 uur afgeleverd.

Wanneer TL armaturen kopen?

Als u veel licht wilt voor een redelijke prijs kunt u kiezen voor TL armaturen. TL armaturen zijn al jarenlang een veel gekozen optie voor verlichting. De afgelopen jaren zijn er ook diverse ontwikkelingen geweest om te zorgen dat de verlichting ook past bij de wensen van vandaag de dag. Zo is er een energiezuinigere variant op de markt gekomen. 

Soorten TL armaturen

Er zijn diverse soorten TL armaturen op de markt. Ieder met zijn eigen kenmerken. Bij Plafondplaza vindt u de bekendste varianten: de T5 en de T8. 

T5Deze variant is een duurzame optie op het gebied van TL armaturen. Het is zelfs de meest energiezuinige optie als je kiest voor TL verlichting. De verlichting wordt aangestuurd door een elektronisch voorschakelapparaat. Door dit apparaat gaat het licht direct aan en heeft u geen last van flikkeren bij het aandoen van het licht. Bij Plafondplaza komen de T5 TL armaturen in de kleur 840. Het voordeel van dit kleurtype is dat deze gezonder en natuurlijker aanvoelt dan de veelgebruikte 830 kleur. Hierdoor is het licht minder vermoeiend. De T5 is verkrijgbaar in twee maten: 30x12 en 60x60. 

T8 

De T8 armaturen waren lange tijd de meest gebruikte TL verlichting. Nog steeds is dit type in veel winkels en kantoren terug te vinden. Begint de lamp veel te knipperen? Dan is het tijd voor vervanging. Net als de T5 variant is ook de T8 in twee maten te verkrijgen, de 30x12 en de 60x60. 

Verlichting bij Plafondplaza

Naast TL armaturen kunt u bij Plafondplaza ook terecht voor andere soorten verlichting, denk hierbij aan de mogelijkheden binnen LED verlichting. Zo creëert u met LED panelen een strakke uitstraling met veel licht. Doordat de panelen van hetzelfde formaat zijn als de panelen van het systeemplafond krijgt die strakke uitstraling. Voor verlichting in vochtige ruimtes als kleedkamers en douches kunt u kiezen voor de waterproof variant. Of zoekt u een oplossing voor het verlichten van een bepaald element? Kijk dan in ons assortiment voor LED spots voor licht op een specifieke plek. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent verlichting? Neem dan contact met ons op. Bij Plafondplaza helpen zij u graag verder!