020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Uw winkelwagen

Ecophon Solo™ Baffle

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ecophon Solo™ Baffle is een akoestische oplossing wanneer installatie van een wand-tot-wand plafond niet mogelijk is. Solo™ Baffle is geschikt voor gebouwen waar het ruimtevolume gehandhaafd moet blijven, het natuurlijk daglicht via dakramen komt of waar TABS (Thermisch Actieve Bouwsystemen) dienen als koelsysteem.

Ecophon Solo Baffle is leverbaar in verschillende afmetingen en vele kleuren. Met de verschillende ophangmogelijkheden, Connect™ Baffle profiel, Connect™ Verstelbare kabelhanger of Connect™ Draagsysteem, kunt u de baffles op verschillende wijze afhangen. Het systeem bestaat uit Ecophon Solo™ Baffle/anker of Solo™ Baffle/haak en Connect™ accessoires met een gewicht van 2-4 kg/m. De baffles worden geproduceerd uit glaswol met een hoge dichtheid en zijn voorzien van de Akutex™ FT oppervlaktecoating op de zicht- en rugzijde van het panelen. De kanten zijn recht en geverfd. Ecophon Solo™ Baffles zijn eenvoudig demonteerbaar.

Afwerkingen en kleuren

Akutex™ FT-een modern oppervlak verkrijgbaar in vele kleuren op de meeste Ecophon producten

Het Akutex™ FT in combinatie met de kern van glaswol zorgt voor optimale geluidsabsorptie. In vergelijking met Akutex™ T, zijn de poriën half zo groot, en is het aantal poriën verdubbeld terwijl de superieure akoestische eigenschappen zijn behouden. Dankzij de fijne poriën is het product minder gevoelig voor vervuiling en gemakkelijker te reinigen. Opm: Kleuren kunnen licht variëren tussen verschillende productiepartijen. Reproductie van de kleuren kan variëren tussen beeldscherm, drukwerk en werkelijkheid.

Ecophon Solo™ Baffle