020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Winkelwagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
OWA Selecta plafondeilanden

OWA Selecta plafondeilanden 

Met de gevarieerde range plafondeilanden van OWA wordt iedere ruimte een lust voor het oog en een genot voor de oren. Of u nu kiest voor een discreet recht eiland of een harmonische gekleurde formatie met in het oog springende vormen. Uw ruimte is op elegante wijze voorzien van een uitstekende akoestiek.

Waarom OWA selecta plafondeilanden?

Kiest u voor OWA Selecta plafondeilanden, dan kunt u hoge kwaliteit plafondeilanden verwachten. Met de goede geluidsabsorptie van deze eilanden krijgt u een beter akoestisch resultaat in een bepaalde ruimte. De absorptiewaarden variëren van 0,8 aw tot 1,0 aw. Zo wordt bijvoorbeeld ook de galmtijd aanzienlijk verminderd, waardoor de nagalm in een ruimte minimaal is. Het uiterlijk van de plafondeilanden zijn geheel te matchen met de stijl van het gebouw. Hierdoor zijn de OWA selecta plafondeilanden niet alleen een praktische toevoeging, maar ook op visueel vlak een mooie toevoeging.

Soorten OWA selecta plafondeilanden

Het is belangrijk dat plafondeilanden precies bij uw ruimte passen. Daarom biedt Plafondplaza verschillende soorten OWA Selecta plafondeilanden. Iedere soort heeft eigen unieke eigenschappen. 

Canto (aw= 0,8)

Het plafondeiland Canto is volledig in zijn element in interieurs met een strakke, industriële look. Het homogene uiterlijk en het grote formaat van 1024 x 1024 mm maken visueel aantrekkelijke akoestische oplossingen mogelijk. Canto is altijd op discrete wijze in harmonie met zijn omgeving.

Curve (aw= 1,00)

De plafondeilanden Curve 1 (Convex) en Curve 2 (Concaaf) zijn vervaardigd uit glaswol en daardoor echte lichtgewichten. Ze kunnen zowel afzonderlijk als gecombineerd in interessante patronen worden geplaatst. Curve voldoet aan absorptieklasse A (aw = 1,00) en garandeert daarmee een uitstekende akoestiek. De panelen kunnen in verschillende kleuren uitgevoerd worden. Zo creëert u een plafond met nog meer uitstraling.

Selecta (aw= 1,00)

Combineer vormbewustzijn met hoge akoestische eisen in uw werkomgeving en kies voor Selecta, een exclusieve serie van lichtgewicht glaswolpanelen die aan absorptieklasse A voldoen (aw = 1,00). U heeft de keuze uit vijf kenmerkende vormen die samen tot een bijzonder expressieve geometrische vorm gecombineerd kunnen worden. Ze openen talloze mogelijkheden voor creatieve, esthetische en akoestische oplossingen onder vrijwel elke bouwconstructie.

Vela (aw= 0,8)

Voor ruimtes op letterlijk het hoogste niveau adviseren wij de groot formaat plafondeilanden Vela. Deze zorgen voor een spectaculaire visuele verschijning aan het plafond. Vela is verkrijgbaar in de vormen, convex, sinus en concaaf en zorgt voor excellente akoestische akoestische prestaties.

Van plafondplaten tot LED verlichting 

Plafondplaza biedt u veel meer dan alleen plafondeilanden. Wat dacht u van LED verlichting om voor de perfecte sfeer in lichtsterkte te zorgen? Of plafondplaten om te zorgen voor een strak plafond? Bekijk ons uitgebreide assortiment op de website of neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten.