020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Winkelwagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 26

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 26

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

AMF plafondplaten

Wat voor een soort ruimte u ook heeft, een plafond bepaalt in grote mate de sfeer en uitstraling. Bij Plafondplaza vindt u alle mogelijkheden voor systeemplafonds. Zo bestelt u bij ons bijvoorbeeld de systeemplafonds van AMF. AMF plafondplaten zijn innovatief in hun design, functie en kwaliteit. AMF plafondplaten zijn de internationale maatstaf voor kwaliteit. U vindt ze in het uitgebreide assortiment bij Plafondplaza. 

Voordelen van AMF plafondplaten

AMF plafondplaten zijn speciaal brandwerend gemaakt door middel van de 'wet-felt techniek' en voldoen aan alle Europese eisen op het gebied van brandveiligheid. De platen kunnen tussen de 30 minuten en 120 minuten brandvertragend werken. Op het gebied van geluidsisolatie onderscheiden de AMF plafondplaten zich door de uitstekende waarden in overlangsgeluidsisolatie. Dit is de geluidsisolatie tussen twee aangrenzende ruimtes. Door deze goede isolatiewaarden ervaart u geen geluidsoverlast van de aangrenzende ruimte. Een andere reden om te kiezen voor AMF plafondplaten is het vochtabsorberende effect, waardoor de luchtvochtigheid in een ruimte lager wordt. Naast uitstekende brandwerende eigenschappen, goede geluidsisolatie en goede absorptie maken ook de vele designmogelijkheden deze platen aantrekkelijk.

Soorten AMF plafondplaten

Kiest u voor AMF plafondplaten, dan heeft u keuze uit veel verschillende varianten. Iedere soort met zijn eigen opvallende eigenschappen. Zo kunt u onder andere kiezen uit de volgende plafondplaten:

  • Boulder - Dit zijn scherp geprijsde platen die geschikt zijn voor ieder systeemplafond. 
  • Antaris - De oppervlakte van de Antaris plafondplaat is voorzien van een vlies, dit zorgt voor een strakke en egale uitstraling.
  • Thermofon - Deze minerale vezelplaat kenmerkt zich door de uitstekende geluidsabsorptie van 85%.
  • Orbit - De Orbit is een hardminerale plaat die bestand is tegen luchtvochtigheid van maximaal 70%. Daarnaast is deze plaat eenvoudig op maat te snijden. 
  • Filigran - Net als de Orbit is ook de Filigran een plaat van hardmineraal. Deze gladde witte plaat wordt gekenmerkt door onregelmatige microperforaties. 
  • Planet - Een Planet plafondplaat heeft een gladde structuur met kleine fissuratie. 
  • Feinstratos - Het oppervlakte van de Feinstratos bestaat uit een fijne korrelstructuur. Deze plaat is verkrijgbaar in de geperforeerde en ongeperforeerde variant. 
  • Topiq - De Topiq is een plaat van steenwol, hierdoor is het lichtgewicht, eenvoudig te monteren en zorgt het voor maximale geluidsabsorptie. 

Heeft u vragen over onze AMF plafondplaten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de perfecte plafondplaten voor uw ruimte.

Duurzame plafondplaten 

De plafondplaten van AMF worden in een nat procedé geproduceerd en zijn gemaakt van biologisch afbreekbare minerale wol, perliet, klei en zetmeel; allemaal natuurlijke grondstoffen. Regelmatige controles door keuringsinstantie RAL waarborgen de hoge kwaliteit, de veiligheid van de gebruikte minerale wol en de biologische afbreekbaarheid. U bent dus verzekerd van duurzame platen. Het internationaal succesvolle AMF staat al tientallen jaren garant voor eersteklas functionele producteigenschappen, hoge product- en servicekwaliteit en maximale systeemveiligheid, voor alle plafondsystemen.

AMF plafondplaten kopen van Plafondplaza

Plafondplaza biedt u een ruim assortiment met AMF plafondplaten. Deze zijn allemaal via de webshop te bestellen. Er zijn diverse types kantafwerkingen, afmetingen en verschillende oppervlakte structuren leverbaar. Zo biedt Plafondplaza AMF plafondplaten voor iedere type ruimte, elk met zijn eigen specifieke eigenschappen. Voor elk budget zijn geschikte plafondplaten te vinden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of duurzaamheid van de platen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod plafondplaten en bestel direct online. Graag een offerte ontvangen? Dat kan, deze kunt u eenvoudig aanvragen via onze website.