020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Winkelwagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 71

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 71

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Rockfon Color-all

Rockfon color-all

In Nederland is Rockfon het best verkochte merk plafondplaten. De innovatieve plafondplaten van Rockfon laten uw ruimte er niet alleen veel beter uitzien, maar ze verbeteren ook de akoestiek en brandveiligheid. Met het gebruik van duurzame materialen leveren ze bovendien een bijdrage aan een duurzame toekomst. Veel van de plafondplaten van Rockfon zijn wit. Bent u op zoek naar een andere kleur? Dan is de Rockfon color-all serie perfect. 

 

Over Rockfon color-all

De Rockfon color-all plafondplaten bieden door de grote range aan kleuren een enorme vrijheid in ontwerp. Met de Rockfon color-all plafondplaten is elke gewenste sfeer te realiseren. Elke kleurenrange heeft zijn eigen thema. In totaal zijn er 34 kleuren verkrijgbaar, verdeeld over 6 verschillende thema’s. Er zit dus altijd een passende kleur voor u tussen. De beschikbare thema’s zijn:

  • City tones 
  • Sensorial tones
  • Precious tones
  • Natural tones
  • Energetic tones
  • Sophisticated tones

 

Alle plafondplaten uit de Rockfon color-all-serie zijn gladder en matter dan vergelijkbare gekleurde plafondplaten, waardoor de plafondplaten een hoge kleurechtheid hebben. 

 

Rockfon color-all en andere producten

De Rockfon color-all is een uitgebreide serie, maar slechts een klein deel van ons assortiment. Als u liever geen gekleurde, maar witte plafondplaten wilt, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Elke serie van Rockfon heeft zijn eigen kenmerken en geschikte toepassingen. Zo zijn de Rockfon Facett plafondpanelen speciaal ontwikkeld voor parkeergarages, trappenhuizen en industriële werkplaatsen. Dit komt door hun geluidsabsorptie, thermische isolatie en brandveiligheid. De Rockfon Hydroclean panelen daarentegen, zijn juist geschikt voor grootkeukens/spoelkeukens, de gezondheidszorg, levensmiddelen-, farmaceutische en elektro-technische industrie. Dit komt onder andere doordat ze heel goed te reinigen zijn. 

In ons assortiment vindt u naast plafondplaten van Rockfon ook platen van onder andere Ecophon, Eurocoustic en OWA. U vindt bij ons altijd platen die passend zijn voor de ruimte waar ze in moeten komen. Maak uw plafond helemaal compleet met de diverse soorten ledverlichting die wij bieden. 

 

Bestellen en contact

Plafondplaza.nl is uw betrouwbare partner wanneer het gaat om systeemplafonds. Een plafond is een van de belangrijke sfeerbepalende factoren in een ruimte. Daarom is het belangrijk dat uw plafond goed past bij uw persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. Kies voor uw plafond de perfecte kleur uit de Rockfon color-all serie en bestel de platen in onze webshop. Ziet u het niet zitten om ze zelf te monteren? Laat het dan aan onze monteurs over. U kunt er vanop aan dat zij vakwerk leveren. Liever eerst wat advies inwinnen voor u de platen aanschaft? Neem dan gerust contact op. Dit geldt uiteraard ook als u andere vragen hebt.