020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Winkelwagen
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Rockfon MediCare

Rockfon heeft met het MediCare assortiment drie productlijnen die afgestemd zijn op de verschillende behoeften voor elke risicozone. Alle MediCare-producten hebben een lage deeltjesuitstoot en hebben een clean room-classificatie van ISO-klasse 5.

De MediCare producten hebben een kern uit steenwol en vormen door het ontbreken van enige voedingswaarde geen voedingsbodem voor schadelijke micro-organismen zoals MRSA. Het nieuwe MediCare assortiment heeft brandklasse A1, de hoogste classificatie voor brandreactie. Tevens bieden de Medicare panelen een optimale geluidsabsorptie.

Medicare - Toepassingsgebieden

  • MediCare Royal wordt toegepast in entreehallen, ontvangst- en informatieruimtes, wachtkamers, kantoren, consultatiekamers, onderzoekskamers, patiëntenkamers, keukens, cafetaria en gemeenschappelijke ruimtes;
  • MediCare Plus wordt toegepast in gangen en trappenhuizen, kantoren, consultatiekamers, onderzoekskamers, spoedafdelingen en operatiezalen, patiëntenkamers, keukens, cafetaria en gemeenschappelijke ruimten, badkamers en wasgelegenheden;
  • MediCare Air wordt toegepast in spoedafdelingen en operatiezalen en kan worden gebruikt in ruimtes met drukverschil.
  • MediCare Block is geschikt voor ruimtes met een hoog risicoprofiel, waar de luchtdruk wordt gecontroleerd om de verspreiding van infecties te voorkomen en waar strenge reinigingsnormen moeten worden gehanteerd, zoals operatiekamers, eerstehulpafdelingen, waskamers en intensive care-afdelingen.