Fermacell montage

Plafondplaza realiseert het perfecte interieur. Wij zijn gespecialiseerd in systeemwanden, systeemplafonds, exclusief maatwerk interieur en Fermacell elementen montage door heel Nederland.

Heeft u een ondervloer nodig?

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment Fermacell producten waaronder: gipsvezelplaten, vloerelementen en powerpanel platen. Alle producten van Fermacell staan bekend om hun hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Fermacell biedt het hoogwaardige alternatief voor gipskartonplaten en natte dekvloeren. De platen die als ondervloer functioneren presteren uitmuntend op het gebied van geluidsisolatie. De ondervloer kun je uiteindelijk afwerken met alle soorten materiaal. Denk hierbij aan materialen als parket, vloerbedekking, laminaat of vinyl.

Voordelen van Fermacell

 • Geluidsisolerend
 • Stootvast
 • Brandwerend
 • Vochtbestendig

Wilt u uw vloer met Fermacell door ons laten leggen?

Ons team heeft jarenlange ervaring en ruime kennis. U hoeft niet lang te wachten op onze materialen, want als directe leverancier hebben wij al het materiaal direct voor u beschikbaar.

Hoe gaat PlafondPlaza te werk?

We hopen dat onze website, een aanbeveling van een buurvrouw, vriend / familielid of een advertentie van ons u geïnspireerd heeft voor een kennismaking met ons. Wij bieden graag persoonlijk en vrijblijvend advies, waarbij we graag met uw wensen meedenken. Bij interesse komen onze installateurs op locatie om de ruimte beter te verkennen en de wensen te bespreken. Dit gebeurt geheel vrijblijvend en kosteloos om het beste advies te kunnen geven.

Naar aanleiding van uw plattegrond of ons bezoek bij u op locatie waarbij wij alles  besproken hebben zullen wij een definitieve offerte voor u samenstellen.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.


  • Onze klanten zijn tevreden
  • Koop veilig bij Plafondplaza
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Gecertificeerde webwinkel
  Back to Top