OWAplan – Nieuw In Het Assortiment

OWA plan is een vorm van plafondelementen die je de volledige vrijheid geeft in look & feel. Een architectonisch hoogstandje met oorstrelende akoestiek. In het systeem komen design, geluid en brandveiligheid samen. Geschikt voor o.a. restaurants, foyers, musea, galerieën, scholen, overdekte winkelcentra, hotels en woningen.

Meer over OWA

OWA is een familiebedrijf, dat al sinds 1948 bestaat. De focus binnen de productie ligt op kwaliteit, duurzaamheid en design. Door voortdurend door te ontwikkelen en de hedendaagse trends te volgen, is OWA uitgegroeid tot een wereldspeler op de markt met partners en verkooppunten in meer dan 60 verschillende landen.

Waarom OWAplan?

Een plafond van OWAplan betekent hoogstaande kwaliteit in huis. De panelen worden gemaakt van mineraalplaat. Een plafond dat mooi is voor oog én oor. OWAplan geeft namelijk een goede geluidsabsorptie, die een aangename akoestiek geeft. Er zijn verschillende vormen, kleuren en structuren verkrijgbaar. Van casual wit tot plafonddelen met strepen of patronen.

OWA Plan

Voordelen van OWAplan

 • Leverbaar in twee structuren
 • Ruime keus in Design
 • Een prachtig akoestische verantwoord plafond

Twee structuren OWAplan

OWAplan is leverbaar in twee structuren. Beide varianten hebben dezelfde kwaliteit als het gaat om geluidsabsorptie. De keuze voor OWAplan KS of OWAplan GS gaat puur om de uitstraling. OWAplan KS heeft een lichte structuur: het plafond wordt strak en elegant, maar blijft door de structuur toch levendig. OWAplan GS heeft een hele fijne, nauwelijks zichtbare structuur. Hiermee creëer je de ultieme strakke uitstraling in huis, op kantoor of in openbare ruimtes. Meer productinformatie of vragen over de installatie van OWAplan? Neem gerust contact met ons op.

Design

De keuze is reuze bij OWAplan. Er zijn niet alleen verschillende structuren, ook op het gebied van kleur zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn witte, zwarte en gekleurde panelen. En zelfs strepen, patronen en kleurschakeringen behoren tot de mogelijkheden. OWAplan kan ook verticaal, schuin, vlak, licht gebogen en als eiland worden bevestigd. Nagenoeg elk idee is uit te voeren. Het eindresultaat? Een prachtig akoestisch verantwoord plafond.

OWAplan

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.


  • Onze klanten zijn tevreden
  • Koop veilig bij Plafondplaza
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Gecertificeerde webwinkel
  Back to Top