Verlichting voor een systeemplafond bestellen

Wilt u verlichting voor een systeemplafond bestellen? Dan vindt u bij PlafondPlaza B.V. uit Amsterdam gegarandeerd wat u zoekt! Wij hebben een ruim assortiment aan producten voor systeemplafonds. Denk hierbij aan diverse plafondplaten, plafondeilanden, plafondprofielen en niet te vergeten verlichting. Al onze producten bestelt u eenvoudig online en deze kunt u vervolgens door onze professionals op uw locatie laten monteren. Naast deze service profiteert u bij ons altijd van producten van de hoogste kwaliteit en van de meest toonaangevende merken. Deze producten bieden we tegen de scherpste prijsgarantie aan.

Verlichting voor een systeemplafond eenvoudig online bestellen

Wanneer u bij ons lampen wilt bestellen voor een systeemplafond, heeft u de keuze uit twee verschillende soorten verlichting. Dit zijn LED-panelen en reguliere ledverlichting. Ledverlichting geeft over het algemeen meer licht en verbruikt minder stroom ten opzichte van tl-verlichting. Bij een LED-paneel zijn er meerdere lampen verwerkt in een paneel. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn uitermate geschikt voor systeemplafonds. Doordat ledverlichting minder stroom verbruikt, wordt er energie bespaart. Daarnaast zijn de panelen door het gladde oppervlak makkelijk schoon te houden en geven ze een mooie uitstraling aan de ruimte. Met het bestellen van deze lampen voor uw systeemplafond ervaart u dus vele voordelen ten opzichte van reguliere verlichting.

Plaats uw bestelling online

Wilt u ook LED-paneel lampen of ander soort verlichting bestellen voor uw systeemplafond? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod online en plaats direct uw bestelling. Vervolgens wordt uw bestelling op de door u gewenste locatie bezorgd. Bij een besteding vanaf € 999,- is de verzending ook nog eens gratis! Heeft u naast het bestellen van lampen voor een systeemplafond ook interesse in onze andere producten, zoals panelen voor een wolkenplafond of vloerplaten? Bestel ook deze producten in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 020 – 615 56 55, stuur een e-mail naar info@plafondplaza.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Back to Top