Montage wanden

Plafondplaza realiseert het perfecte interieur. Wij zijn gespecialiseerd in systeemwanden, systeemplafonds, exclusief maatwerk interieur en Fermacell elementen montage door heel Nederland.

Er zijn diverse mogelijkheden, zo zou u bijvoorbeeld kunnen gaan voor een transparante uitstraling door middel van glazen wanden. Dit is in de laatste jaren erg populair geworden.

Heeft u al een beeld over hoe u uw ruimte wilt hebben? Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden en stellen een passende offerte voor u op.

Voordelen van montage wanden

 • Wij zijn een directe leverancier van de materialen
 • Wij bieden montagemogelijkheden aan
 • Wij maken een professionele en scherp geprijsde offerte

Glazen wanden

De glazen wanden zijn bijna niet meer weg te denken uit de kantoorpanden. En daar blijft het niet bij, ook bij woningen stijgt de vraag naar glazen wanden.

Met onze verschillende glazen wanden creëer je een afscheiding tussen ruimtes, maar tegelijkertijd geeft het een open uitstraling en voelt het ruimtelijker aan. Je kan glazen wanden met een deur thuis laten plaatsen om de ruimte groter te laten lijken, maar glazen wanden lenen zich ook perfect om het kantoor transparanter te maken.

Systeemwanden

Zoek je naar handige werkruimtes op kantoor? Met systeemwanden creëer je eenvoudige kantoorruimtes waar met privacy in gewerkt kan worden.

Systeemwanden zijn flexibel, waardoor we de indeling van de panelen soepel voor je monteren en aan kunnen passen. Indien gewenst zijn systeemwanden goed te combineren met andere wanden en plafonds.

systeemplafond
Metalstud wanden

Metal Stud Wanden

In een kantoor of woning is het vaak interessant om een extra muur te plaatsen. Dit kan zijn voor geluidsisolatie, maar ook voor het efficiënter inrichten van een ruimte. U kunt ervoor kiezen om een echte muur te laten bouwen, maar dit brengt wat nadelen met zich mee. Het is definitief, vergt meer tijd en is kostbaar.

Een metal stud wand is daarmee de ideale tegenhanger, want in tegenstelling tot een stenen muur is de metal stud want verplaatsbaar, licht in gewicht, brandwerend, stabiel en duurzaam. Perfect voor op kantoor, maar ook om in huis te gebruiken.

Metal Stud wanden hebben een stalen basis en zijn goed geïsoleerd. Het is een vaste en stabiele wand. Voor zowel temperaturen als geluid werkt de isolering sterk. Ze zijn hierdoor ideaal voor op kantoor en geven een strakke en luxe uitstraling na afwerking. Je kan Metal Stud wanden combineren met onze andere soorten wanden.

Wij bieden graag persoonlijk en vrijblijvend advies, waarbij we graag met uw wensen meedenken. Bij interesse komen onze installateurs op locatie om de ruimte beter te verkennen en de wensen te bespreken. Dit gebeurt geheel vrijblijvend en kosteloos om het beste advies te kunnen geven.

Naar aanleiding van uw plattegrond of ons bezoek bij u op locatie waarbij wij alles  besproken hebben zullen wij een definitieve offerte voor u samenstellen.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.


  • Onze klanten zijn tevreden
  • Koop veilig bij Plafondplaza
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Gecertificeerde webwinkel