020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Winkelwagen

OWA RAW - Nieuw in het assortiment

home slider

home slider

home slider

OWA RAW is een serie plafondelementen die past bij een hedendaagse industriële inrichting. Onder OWA RAW vallen verschillende collecties, waaronder OWA RAW Concrete. Deze plafondplaten worden wereldwijd door designers geroemd om hun strakke look en voldoen tevens aan aan comforteisen. Te gebruiken in kantoren, praktijken, klaslokalen en openbare ruimtes - als gemeentehuizen en bibliotheken.

OWA


OWA is een zelfstandig familiebedrijf met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en design. Door mee te bewegen met de markt en innovatieve technologieën te omarmen, is OWA uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van panelen. Inmiddels zijn in meer dan 60 landen verkooppunten te vinden.

Waarom OWA RAW?
OWA RAW staat voor hedendaagse kwaliteit. Zo heeft de OWA RAW Concrete-lijn een moderne industriële look & feel. Deze lijn is vervaardigd uit hoogwaardige minerale wol. De robuuste panelen zijn eenvoudig te installeren door onze monteurs, waardoor het eindresultaat altijd strak is. De functie volgt de vorm. Deze collectie valt onder de OWA Green Circle certificering. De panelen zijn volledig recyclebaar en zijn tijdens het productieproces zelf ook voor 42% vervaardigd van gerecycled materiaal.

Ophangsysteem
De elementen kunnen worden geïnstalleerd met het S7 ophangsysteem, die geliefd is vanwege de perfecte kwaliteit van de dragers en profielen. Ze kunnen ook direct tegen het plafond worden geplaatst. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Het design van OWA RAW
Kenmerkend bij OWA zijn de neutrale tinten, de functionele toepassing van objecten en veelvuldig gebruik van hout en metalen met een rauwe, onafgewerkte uitstraling. Hierbij vormen betonnen plafonds vaak de achtergrond voor zichtbare buizen en leidingwerk. Creëer levendige plafonds en eilanden met een betonlook!