020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Winkelwagen

Retourneren van uw bestelling

Uiteraard kan het voorkomen dat uw bestelling toch niet helemaal naar wens is. Mogelijk heeft u zich verkeken op de oppervlakte of is uw keuze toch niet helemaal wat u dacht. In dat geval is het uiteraard mogelijk om uw bestelling te retourneren naar Plafondplaza.nl. Aan het retourneren van bestellingen zijn enkele voorwaarden verbonden.

Wat stuurt u retour?

Indien u een bestelling wilt retourneren, dan dient u dit te doen in de originele verpakking. Een beschadigde, geopende of onvolledige verpakking kan helaas niet worden teruggenomen. U dient het volledige product, inclusief eventueel bij bestelde toebehoren en accessoires, retour te zenden. Bij uw retourzending dient u de bestelbon te voegen. Dit mag het origineel of een kopie zijn.

Bedenktijd

Voor het retourneren van de bestelling wordt er een wettelijke bedenktijd aangehouden. Dit betekent dat u 14 dagen de tijd heeft om te besluiten of u uw bestelling wilt retourneren of wilt houden. Wanneer u besluit uw systeemplafond retour te zenden, dan dient u dit binnen de gestelde termijn van twee weken te doen.

Geen wijzigingen aan verpakking

Verpakkingen die op welke wijze dan ook gewijzigd zijn kunnen niet retour worden genomen. De verpakking moet intact, onbeschadigd en origineel zijn, zodat deze opnieuw in het assortiment kan worden opgenomen voor verkoop. Dit betekent dat u ook geen retoursticker op de verpakking mag plakken of iets op de verpakking mag schrijven voordat deze retour gezonden wordt.

Terugbetaling

Wanneer wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen gaan wij deze verwerken. Dit kan enkele dagen duren. Uiterlijk binnen drie weken na het ontvangen van uw retournering storten wij u het aankoopbedrag retour. De eventuele bezorgkosten worden automatisch met dit bedrag verrekend. Wij storten het betaalde bedrag terug op het rekeningnummer waarmee de bestelling online is betaald.