020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Winkelwagen

Rockfon Mono Acoustic - Nieuw in het assortiment

home slider

home slider

Rockfon Mono Acoustic plafondplaten staan voor duurzaamheid, akoestiek en zijn 100% vochtbestendig. Ze kunnen worden geplaatst in kantoren, praktijken, klaslokalen, openbare ruimtes - als gemeentehuizen - en ook in vochtige ruimtes: zwembaden, kleedkamers en horecakeukens.

Waarom Rockfon Mono Acoustic


De naam zegt het al een beetje: Mono Acoustic staat voor geluidsabsorptie: akoestiek. De plafondplaten worden bij de productie voorzien van een laagje coating, die geluiden kan opvangen. Wil je een duurzame keuze maken? Rockfon platen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en hebben een duurzaam productieproces. Een derde voordeel is dat de plafondplaten vochtbestendig zijn. Ze kunnen hierdoor ook worden toegepast in zwembaden en horecakeukens. Voorwaarde is wel dat het systeem niet wordt blootgesteld aan condensatie, opspattend water of waterdruppels. 

Rockfon Mono Acoustic op maat
Mono Acoustic heeft twee varianten in verschillende afmetingen:

1200 x 1200 x 40
1800 x 1200 x 40

Ophangsysteem
De platen kunnen op twee manieren worden bevestigd: met het speciale ophangsysteem Chicago Metallic Monolithic of met een bouwkundige constructie, direct aan het plafond. Na installatie worden alle zichtbare voegen weggewerkt, om vervolgens een coating aan te brengen die voor een monolitisch naadloos oppervlak zorgt. Alleen gecertificeerde installateurs kunnen Rockfon plaatsen. Onze ervaren medewerkers helpen graag en ook voor vragen of meer informatie over dit plafondsysteem kunt u gerust contact met ons opnemen.

Design
Rockfon Mono Acoustic staat bekend om haar strakke design. De platen sluiten naadloos op elkaar aan. Naast witte, zwarte en grijze plafondplaten zijn ook gekleurde platen verkrijgbaar.