Offerte inclusief montage nodig?

Wat kunnen wij voor je betekenen?

  • Wij zijn een directe leverancier van de materialen
  • Wij bieden tevens montagemogelijkheden aan
  • Wij maken een professionele en scherp geprijsde offerte
Glazen wanden
  • Budget Voor jouw budget is in ons assortiment een plafondsysteem te vinden. Met onze ruime praktijkervaring kunnen wij voor ieder systeemplafond offertes opstellen.
  • Kwaliteit Hoogwaardige systeemplafonds laten plaatsen voor de juiste prijs. Dat is de belofte waar wij in geloven. Ons team kan je voorzien van kwaliteit advies, en bovenal, kwaliteit plafonds!
  • Betrouwbaarheid Wij bieden je een hoogwaardig plafond, en onze tevreden klantenkring biedt ons een hoogwaardige fundering. Lees hier meer over de klanten die jou voorgingen.

Systeemplafonds

Onze ruime collectie systeemplafonds biedt voor jouw kantoor de juiste afwerking. Of je nu op zoek bent naar een verlaagd plafond om leidingen weg te werken, of een akoestisch plafond wilt plaatsen.

Specialisten in plafonds

Van professioneel advies over onze plafondsystemen, tot ondersteuning van onze systeemplafond monteurs; Ons team heeft jarenlange ervaring en ruime kennis. Je hoeft niet te wachten op onze materialen, want als directe leverancier hebben wij al het materiaal direct voor jou beschikbaar. Op deze manier kunnen wij je alles bieden wat jij nodig hebt om tevreden te zijn over je nieuwe plafond!

systeemplafond

Hoe gaan we te werk?

We bieden persoonlijk en vrijblijvend advies, waarbij we graag met jullie wensen meedenken. We kunnen voorbeelden laten zien om te helpen bij de juiste en meest passende keuze. Wij staan open voor jouw ideeën en helpen met het uitwerken en uitvoeren van de ideeën tot een eindresultaat waarbij iedereen tevreden is.

Wil je advies bij jouw wensen en ideeën? Stuur een mail naar info@plafondplaza.nl zodat we een passende offerte kunnen aanbieden. Voordat we definitief bij je aan de slag gaan, komen we nog langs om alle wensen en mogelijkheden in de praktijk te bekijken met elkaar.

Hiermee helpen wij u ook

Akoestische plafonds

Akoestische plafonds gebruiken geluidsabsorberende plafondpanelen om echo en galm te dempen. Hierdoor worden werkruimtes stiller, en grotere woonruimtes comfortabeler. Met onze ervaring geven we graag persoonlijk advies voor jouw ruimtes!

Wanden

Naast plafonds plaatsen we ook handige binnenwanden bij jou op locatie! Jij hoeft niets te doen, wij monteren alles en laten het bezemschoon voor je achter. PlafondPlaza biedt jou een breed assortiment aan glazen wanden, systeemwanden en metal stud wanden, zodat je altijd door ons bent geholpen aan een bijpassende afwerking.

metal stud wanden

Verlaagd plafond

Onze plafonds kunnen verlaagd gemonteerd worden aan het bestaande plafond. Verlaagde plafonds geven een uitstraling aan je huis of kantoor, en je kan er gemakkelijk blootliggende leidingen boven wegwerken. Voor meer sfeer kunnen we je verlaagde plafonds met led verlichting uitrusten.

verlaagd plafond
  • Onze klanten zijn tevreden

  • Koop veilig bij Plafondplaza
  • Onafhankelijke beoordelingen
  • Gecertificeerde webwinkel
Back to Top