020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Uw winkelwagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fermacell vloerplaten

 

Haal een goede ondervloer in huis met de Fermacell vloerplaten. Met deze zwevende ondervloer zorgt u voor het beste resultaat. Namelijk een ondervloer tegen contactgeluid, een ondervloer met een goede isolatie en een brandwerende ondervloer. 

Waarom kiezen voor Fermacell vloerplaten?

Een ondervloer van Fermacell bestaat uit twee lagen: een gipsvezellaag en een isolatielaag. Deze twee lagen zorgen er samen voor dat de Fermacell vloerplaten zowel lucht- als contactgeluidsdicht zijn. Dit betekent dat geluid niet langer door de vloer wordt verspreid en ook in de lucht gereduceerd wordt. Geluid wordt nu dus opgevangen door de vloer, in plaats van dat het verder door uw huis verspreid wordt.

Fermacell vloerplaten plaatsen 

PlafondPlaza biedt u verschillende soorten Fermacell vloerplaten. Iedere soort heeft haar eigen karaktereigenschappen en voordelen. Zo hebben wij altijd wel Fermacell vloerplaten in ons assortiment die geschikt zijn voor uw woning. Bekijk hier welke Fermacell vloerplaten het beste bij uw wensen passen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen over de beste Fermacell vloerplaten voor u? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Fermacell hulpmiddelen 

De hulpmiddelen van Fermacell worden gebruikt bij het leggen van Fermacell vloerplaten. Deze artikelen vindt u uiteraard ook in het assortiment van Plafondplaza. Zo vindt u hier diverse maten schroeven en randstroken, voor het verlijmen van vloerplaten heeft Fermacell ook bijbehorende lijm. Plafondplaza biedt verschillende artikelen van Fermacell. Heeft u vragen over welke producten u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder om uw Fermacell vloeren zo optimaal mogelijk te monteren!

Fermacell online bestellen

Voor een ruim assortiment aan Fermacell vloerplaten bent u bij Plafondplaza aan het juiste adres. Plaatst u een bestelling binnen Nederland en doet u dit voor 12:00 uur? Dan bezorgen wij uw producten de volgende werkdag, mits deze voorradig zijn. Zo heeft u snel de juiste benodigdheden in huis om verder te gaan met uw klusproject. Bij Plafondplaza heeft u ook de mogelijkheid om de bestelde producten door onze monteurs te laten monteren. Onze specialisten gaan zorgvuldig en met de juiste expertise aan de slag om voor een mooi resultaat te zorgen. Heeft u vragen over Fermacell vloerplaten of over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.