020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Uw winkelwagen

Plafondprofielen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Om uw systeemplafond te kunnen monteren is een plafondprofiel nodig. Plafondprofielen zijn de stellages waaraan uw systeemplafond wordt bevestigd. Welk systeem u nodig heeft is afhankelijk van het gekozen plafondpaneel. Ieder plafond van PlafondPlaza heeft een eigen montagehandleiding. Ook vindt u op deze pagina de juiste materialen voor het het afhangen van voorwerpen en voor reclame onder het systeemplafond met plafondhaken.

Bekende merken

PlafondPlaza levert plafondprofielen voor onderstaande merken.

Rockfon

Rockfon is onderdeel van de ROCKWOOL Group en is gespecialiseerd in het leveren van complete plafondsystemen, inclusief plafondprofielen. De geluidsabsorberende plafond- en wandsystemen maken het mogelijk om een prachtige en comfortabele ruimte te creëren. De plafondeilanden zijn zeer duurzaam, bieden bescherming tegen geluidsoverlast en verminderen de verspreiding van brand. 

Ecophon 

De plafondeilanden van Ecophon zijn een lust voor ogen en oren. Ecophon maakt gebruik van een speciale combinatie van glaswol en een afgewerkte buitenlaag. Deze panelen zorgen voor een goede akoestiek in elke ruimte. De mogelijkheden met plafondeilanden van Ecophon zijn eindeloos. Er zijn verschillende vormen, kleuren, afwerkingen en formaten leverbaar. Plafondeilanden van Ecophon kunnen daarnaast ook afgewerkt worden voor speciale doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan laboratoria of ziekenhuizen.

OWA Selecta

De gevarieerde range van plafondeilanden van OWA maken iedere ruimte een lust voor het oog. Daarnaast bevordert het de akoestiek van de ruimte. U kunt kiezen voor een discreet recht eiland of juist voor een zeer harmonisch gekleurde formatie, met in het oog springende vormen.

Plafondprofielen en meer

Plafondplaza is uw betrouwbare partner in systeemplafonds. Een plafond is medebepalend voor de sfeer in een bepaalde ruimte. Het is daarom belangrijk dat het plafond goed past bij de persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. Wij dragen graag bij aan de vele mogelijkheden, zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn met een systeemplafond dat bij u past. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via de website of bel ons op 020 - 615 56 55.