020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Uw winkelwagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

OWA plafondplaten

Bij Plafondplaza vindt u alle mogelijkheden voor systeemplafonds, waaronder de OWA plafondplaten. Een verlaagd systeemplafond van OWA biedt alle mogelijkheden om uw ruimte te personaliseren. Ook hebben de systeemplafonds in ons assortiment verschillende specifieke eigenschappen die bij verschillende ruimtes passen. Wat voor ruimte u ook heeft, een plafond bepaalt in grote mate de sfeer, look en feel van een ruimte. 

Waarom OWA plafondplaten?

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt OWA verlaagde plafonds van minerale wol met de bijbehorende draagconstructie en toebehoren. Plafondplaza biedt zowel complete plafondsystemen aan als enkele plafondplaten. De plafondplaten zijn afgestemd op de hoge gebruikseisen van projecten, zoals de ruimteakoestiek, een fraaie vormgeving, brandveiligheid, hygiëne, vochtbestendigheid en luchtkwaliteit. Voor elk budget is een geschikte plafondplaat te vinden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of duurzaamheid van de platen.  

Duurzaam en verantwoord

Duurzaam en verantwoord ondernemen staat bij OWA voorop. De plafondplaten bevatten daarom ook geen asbest, geen kunststoffen, geen oplosmiddelen en geen schadelijke coatings. Dit garandeert een verantwoorde productie en veilig gebruik in uw ruimte. Verder zijn de plafondplaten emissievrij en niet schadelijk voor de gezondheid. OWA plafondplaten zijn vervaardigd uit een biologisch afbreekbaar mengsel verkregen uit natuurlijke bronnen en gerecyclede materialen. De samenstelling van de materialen is afhankelijk van de eisen waaraan de platen moeten voldoen.

Diverse OWA plafondplaten 

Bij Plafondplaza heeft u ruime keuze uit diverse OWA plafondplaten. De platen worden direct bij OWA ingekocht en voldoen aan alle eisen. Zoekt een plaat die nagalm reduceert? Dan zit u met de Brillianto goed. Naast de reductie van nagalmen is deze plaat ook vochtbestendig. Voor een rustige uitstraling en goede geluidsabsorptie in een ruimte is de Sternbild plaat de perfecte oplossing. Alle OWA plafondplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Heeft u hulp nodig bij het monteren van de OWA plafondplaten? Geen probleem, onze monteurs regelen de montage voor u. Ook voor deskundig advies van onze specialisten kunt u gerust contact opnemen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte plafondplaten.

OWA plafondplaten bij Plafondplaza

Plafondplaza beschikt over een ruim assortiment OWA plafondplaten. Deze zijn allemaal via de webshop te bestellen. Er zijn diverse types kantafwerkingen, afmetingen en verschillende oppervlakte structuren leverbaar. Zo biedt Plafondplaza OWA plafondplaten voor iedere type ruimte, elk met zijn eigen specifieke eigenschappen. Van brandwerende plafonds tot designplafonds; wat u ook zoekt Plafondplaza biedt het aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod systeemplafondplaten en bestel direct online. Graag een offerte ontvangen? Dat kan, deze kunt u eenvoudig aanvragen via onze website