020 - 615 56 55 Betalingsmogelijkheden Leveren en montage
Hallo gast!
Winkelwagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 114

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 114

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rockfon plafondplaten

Bent u op zoek naar brandveilige, duurzame en akoestiekvriendelijke plafondplaten? Dan zijn Rockon plafondplaten de juiste fit voor u. Rockfon is het best verkochte merk plafondplaten in Nederland, en niet zonder reden. De platen zijn in bijna alle vertrekken toepasbaar door het vlakke vlies en het steenwollen basismateriaal. Met de Rockfon plafond- en wandsystemen van PlafondPlaza kunt u snel en eenvoudig prachtige en comfortabele ruimtes creëren. 

Voordelen van Rockfon plafondplaten

De innovatieve plafondplaten van Rockfon verbeteren niet alleen de look van uw ruimte, maar ook de akoestiek en brandveiligheid. Daarbij leveren ze een bijdrage aan een duurzame toekomst. Er is een aantal grote voordelen aan Rockfon plafondplaten:

Akoestiek

Rockfon werkt met materialen die omgevingsgeluiden absorberen en dempen, waardoor de akoestiek goed wordt gecontroleerd. Op deze manier wordt galm in uw ruimte voorkomen. Dit is een groot voordeel wanneer u de Rockfon plafondplaten wilt toepassen in kantoorruimtes. Een uitstekende akoestiek stimuleert namelijk zowel productiviteit als comfort op de werkvloer. Met de Rockfon plafondplaten creëert u een flexibele en aantrekkelijke omgeving door de nadelige effecten van geluid te beperken.

Brandveiligheid en hygiëne

Plafonds van steenwol staan bekend om hun vuurbestendige aard. Steenwol is gesteente dat van nature geen vlam kan vatten. Daarom is aan vrijwel alle plafondplaten van Rockfon brandklasse A1 toegekend. Dit is de hoogste classificatie die aan een product kan worden toegekend. Brandklasse A1 houdt in dat het materiaal geen enkele bijdrage levert bij brand. Mocht er onverhoopt toch brand uitbreken, dan hebben aanwezigen meer tijd om het gebouw te verlaten. Daarnaast vormt steenwol geen voedingsbodem voor schadelijke micro-organismen. Hierdoor zijn Rockfon plafondplaten ook nog eens goed voor de hygiëne en gezondheid.

Duurzaam

Met de duurzame materialen die Rockfon verwerkt in hun plafondplaten, bent u ook verzekert van goede kwaliteit op de lange termijn. Kiezen voor duurzame bouwmaterialen is bouwen met oog op het totale kostenplaatje. Het plaatsen van Rockfon plafondplaten betekent dit dus geen hoge kosten voor onderhoud of reparatie.

Rockfon plafondplaten van PlafondPlaza

PlafondPlaza is uw betrouwbare partner in systeemplafonds. Een plafond is medebepalend voor de sfeer in een bepaalde ruimte. Het is daarom belangrijk dat het plafond goed past bij de persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. Wij dragen graag bij aan de vele keuzemogelijkheden, zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Naast plafondplaten vindt u bij ons onder meer LED-panelen, LED-verlichting en plafondprofielen. Heeft u vragen over plafondplaten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.